KJÆRLIGHETS-SPA

Nå som det er Valentines dag passer det riktig godt å pleie kjærligheten litt ekstra. Selv har jeg en svensk mann, og de kaller denne dagen for «alla hjartans dag» ett mye finere ord synes jeg! Vi pleier ikke å feire så stort, men heller gjøre noe ekstra for hverandre.  En sensuell bade opplevelse, med påfølgende massasje kan man leve lenge på, her kommer ukas spa-opplevelse:

hjerte2

Hell varmt vann i badekaret sammen med en kork Real Luxury badeolje fra NEOM.

Mens vannet renner i badekaret finner du frem den avkjølte champagnen og litt sjokolade (Anthon Bergs sjokolade med marsipan og fylt med jordbær passer rimelig bra) Ønsker du ett alkoholfritt alternativ er Tart Cherry fra Pure Planet digg sammen med farris.

Synk ned i badekaret sammen, mens dere finner den gode samtalen bare dere to kan ha. Nyt å være til!  Kanskje spiller dere musikk fra den første tiden da dere møttes, eller kanskje dere har funnet noen nye favoritter å høre på? Damien Rice sin debut–skive passer fint synes jeg.

Etter det varme badet kan dere smøre hverandre inn med Tørr oljene til The Organic Pharmacy. For han passer Neroli oljen, og for henne den mer romantiske Rose og Jasmin oljen. Kan også brukes til å massere med.

Så er det tid for massasje, ha mørk belysning i rommet, men bruk gjerne rose-duftlyset Complete Bliss fra NEOM for å sette den riktige atmosfæren. Masser med kjærlighet, dette er en gave til hverandre! Og igjen, husk å nyt det å bare være til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s