Pollenallergi

hoster858_11751565822

 Ja, da er pollen sesongen i gang for fullt for mange  der ute, og vi som driver med homeopati og akupunktur merker stor pågang  i disse tider. Dette er et problem som bare blir større og større, og noen velger faktisk å flytte ut av landet på disse tider.

Men for dere som blir værende er det alltid noen gode tips som kan lette litt:

Det første jeg ville gjort var og oppsøke en akupunktør eller homeopat hvis ikke det er blitt prøvd før. Det er best og starte behandling allerede i februar, men bedre sent enn aldri.

800099b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pure Planet har et produkt som heter Bee Pollen som de anbefaler for pollen allergikere der man gradvis øker i dosen for å få en desensebilisering. Vi har tatt inn dette produktet i butikken. Kr. 199,-

img_1381155163_0

Hvis plagene sitter mye i øynene ville jeg alltid hatt noen Euphrasia dråper i vesken, eller øyentrøst som det heter på norsk. Dette får du på helsekosten.

 

 

 

 

 

14630tTenn et forfriskende og økologisk duftlys når du kommer inn. «Energise» fra Neom med mint og basillikum duft klarner hodet og rommet så du i hverfall hjemme kan føle deg fresh.

 

 

2lcad2mg0ucap4g72ica5qxzg1caf0xha3cayi343ccax49z8ncao4ax61ca9e8tm6ca6uuxhvcajrbi3ycaz0z6o9cae137kqca7b3nmfcam9algmcaecdyyvcaivjprmca44owpdcayhd9u7Breath serien til Erbaviva vil også ha en klarnende effekt på tette pollen neser. Herlig å bruke i badekarret og i dusjen  for husk at det er viktig å få vasket av seg pollen som sitter på hår og hud før du går og legger deg. Man kan også spraye litt rom spray på klær og sengetøy i samme serie for å få en friskhet rundt seg.

 

Lykke til til alle dere der ute som sliter med pollen allergi. Ta gjerne kontakt hvis det er noe dere lurer på. Vi er her for å hjelpe dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s