NYE FAVORITTER FRA NEOM

Vi har fått inn de etterlengtede hånsåpene fra NEOM! Endelig kan vi tilby dere flytende håndsåper, i nydelig design og herlige dufter! Og ikke nok med det, men du kan også få håndkrem, body lotion og dusj-såpe i tilhørende duft!! Etter å ha hatt varene i butikken i noen dager,  spår vi at dette blir uhyre poplulært. De er også kjempe fine gaver. Produktene har kommet i tre dufter; en med Jasmin, Lavendel og Rosewood, Real Luxury heter den. Tre ord som beskriver den: herlig, herlig, herlig.   Den andre duften er en frisk sitrus duft med Sitron fra Siciclia blandet med litt søt basilikum, fresh duft perfekt til sitrus-elskere. Den heter Energy Boost.  Den siste er for de som er glad i roser, med Marokkansk rose, en ren glede duft! Den er selvfølglig navngitt Complete Bliss : Happiness.  

Du kan nå med andre ord fylle opp baderommet med din favoritt duft, vi har nemlig en full linje av  duftlys, badeolje, og kroppsolje i tillegg til de nye produktene nevnt ovenfor. 

Som de bevisste forbrukerene dere er, så lurer dere sikkert på om produktene er like rene som resten av NEOM sin serie. Og det er den. Ingen petrokjemikalier, ingen parabener, ingen Sodium Laurat Sulfat, ingen silikoner og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Kremene er bestående av 95% sertifiserte økologiske ingredienser. De restrerende 5% er av naturlige ingredienser. 

Nå skulle jeg gjerne lagt inn ett bilde av de nye produktene så dere fikk sett den fine designen, men produktene er så nye at de ikke har rukket å lage ferdig bildene, så de får jeg legge ut med en gang vi får de. Istedet for legger jeg ut ett vakkert bilde av høst blader, og håper dere får nyte det fantastiske været som utfolder seg utenfor. Om ikke sommeren har bydd på så mye fint vær, så får vi prøve å nyte høstens god-vær!

høst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s