Party tips til selve dagen og dagen derpå

 Førjulstiden er også party tid, og for å hjelpe deg så du kan ta deg best ut har vi valgt ut de beste elixirene og produktene for å få deg i party mood. Mye festing  vil dessverre også ha sine baksider med «hangover», mangel på søvn og mageproblemer så her kommer også noen tips om hvordan du både kan føle deg og se bedre ut dagen på.

Tips til før Party:

Dagen før du skal på fest bør du peele huden din godt. Vi elsker Juice Beauty sin Green Apple Peel. En enzym peeling som virkelig freser opp huden og gir deg en ny glød. Grunnen til at du bør gjøre dette dagen før et at huden kan bli ganske rød og trenger tid på å roe seg ned.

Selve dagen ville jeg tatt meg god tid. Et deilig bad er alltid avslappende og godt. For virkelig å komme i party humør kan man bruke Awaken badesalt med noen dråper av badeessensen «Joyful» også kan man tenne et rose  duft lys som skal spre glede.

På slutten av badet kan du peele kroppen din også. Vi elsker Cleopatra Body Scrub som er en ferdig blandet sukker og salt skrubb med rose blader . Oljen etterlater huden myk og smidig og da trenger du ikke smøre inn kroppen din etterpå.

Så er det ansiktet sin tur. Da anbefaler vi Collagen Boost Mask fra TOP. Denne gelen taes på en ny renset hud, og  man lar den virke i 10 min før man påfører noe annet. En skikkelig Pre Party Boost som gir huden en friskt og fantastisk utseende. Bruk deretter Antioxidant Serumet og en lett fuktighetskrem.  Du vil se forskjell.

Bruk en foundation som passer for din hud. Laura Mercier sitt mineral pudder er i en klasse for seg, men TOP sin foundation krem og løs pudder gir også fantastiske resultater. Ikke glem sol pudder og en frisk Rouge i kinnene. Til fest er det fint med smokey eyes. En av palettene til TOP heter akkurat det og gir et sexy sotet blikk. Det er lurt å få noen tips om hvordan man skal legge en sminke, spesielt til fest.

Ha alltid en fukt spray i vesken som du kan freshe deg opp med utover kvelden. Den kan du bare spraye utenpå sminken uten at den ødelegger.

Dagen derpå tips:

Faktisk så kan man begynne å tenke på formen dagen formen dagen før. Noen kapsler med lever styrkende urter hjelper deg langt på vei. Silverin fra Soleray er den vi anbefaler. Hvis man husker er det når man kommer hjem er det veldig lurt å få i seg litt magnesium også. Har  man ikke  det kan du  rett og slett bare ta 1 ts. salt og blande i vann. Ikke veldig godt så magnesium kapsler er nok det beste. Hvis du har fått i deg litt lite mat er det lurt å spise litt før du går å legger deg. Veske må du også sørge for å få i deg hvis du har drukket mye alkohol.

Dagen derpå anbefaler jeg alle å ta Nux Vomioca c-30 homeopatiske piller, og hvis du er veldig kvalm Cheledonium c-30. De fåes på apoteket, og da kan man ta 3 piller tre ganger den dagen. Ellers er det lurt å få i seg Chlorella eller andre rensende planter eller urter.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s