Rå-god dessert til helgen

Denne desserten smaker herlig, og ser vakker ut om du serverer den i gjennomsiktig dessert-glass. Gleder meg til å servere den for vennene våre som kommer til middag i kveld. Det beste av alt er at den også er sunn!

Kutt opp og bland:

 Mango, pasjonsfrukt, ananas og jordbær. Ikke fortvil om du bare har ananas og jordbær hjemme, da bruker du det eller noe annen frukt.  Har du Tart Cherry og Aloe Vera kan du gjerne helle litt av det over frukten.

Så blender du en digg krem som du heller over:

5 dl Rismelk

2 sharon eller 1 banan

2ss Agave

1 Vaniljestang

3 ss Pure Planet Rice Bran

3 ss  Lecithin pulver

Har du ikke rice bran hjemme, så går det fint uten. Agaven kan også byttes ut om du har noen andre søtningsmidler hjemme, for eksempel lønnesirup, sukrin eller xylitol. Det jeg mener er at ikke la det stoppe deg om du ikke har alle ingredienser, bytt heller ut til noe som likner!

 På toppen er det vakkert og fantastisk godt med granateple og ett dryss av revet Hamp-sjokoldae fra Renèe Voltaire. Jeg lover deg at dine venner vil bli imponert!

Vi laget en ganske lik desert til journalister når vi hadde presselansering av Jo wood ellet oppskrift fra Super Nature. Det er den som er avbildet, da jeg ikke har bilde av den andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s