Homeopati og barn

Høsten er høysesong for forkjølelse og småsyke barn. Ofte kan små infeksjoner gi langvarige og ubehagelige plager for både barn og voksne – det kan alle som har hatt et barn med smertefull ørebetennelse skrive under på! Når barna blir syke gjør vi alle det vi kan for å få dem friske igjen, og i noen tilfeller vil antibiotika være det beste.

Men man skal også være klar over at homeopati kan gjøre underverker med akutte plager! Dette gjelder spesielt  barn som både reagerer hurtigere og er lettere å behandle enn voksne. Ved behandling med homeopati vil kroppen styrkes  til neste gang den blir utsatt for smittestoffer. Mange opplever at barnet blir sjeldnere syke ved behandling med homeopati i forhold til konvensjonell medisin som etterhvert kan svekke immunforsvaret og invitere til nye infeksjoner.

Det er gledelig for oss homeopater å konstantere at stadig flere kommer til oss før de går til legen, selv om vi ofte ber om en legesjekk i tillegg.

Det er viktig at man oppsøker en kvalifisert homeopat som skal ha fem års utdannelse, hvorav to i grunnleggende medisin og sykdomslære og tre år i homeopati. For å finne en godkjent homeopat, Homeopat MNHL, sjekk Norske Homeopaters Landsforbunds sider som viser godkjente homeopater i ditt nærområde. www.nhl.no . Her kan du også lese mer generelt om homeopati, homeopatiens histore, forskning og mye mer!

Her på Gimle Økologiske Parfymeri tilbyr vi homeopatiske konsultasjoner onsdag og fredag. 1. konsultasjon, 90 min kr. 750,- oppfølging 30 minutter kr. 400,-

Homeopati hjelper kroppen å lege seg selv!

Les også: http://www.side2.no/helse/article2974862.ece

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s