Dipp deg til detox

I går laget jeg min favoritt detox-dipp med koriander. Koriander er en av de få urtene som stimulerer til utrensing av tungmetaller i sentralnervesystemet. En kinesisk studie viser at koriander kan rense ut tungmetaller søm kvikksølv, kadmium og bly. Så for alle dere som røyker, kjører i rushtrafikken, bor i trafikkerte strøk, har amalgam i tennene, har lyst til å ha en ren kropp eller tror at dere muligens kan være tungmetallforgiftede; dette er en god og virksom kur!

KORIANDER-DIPP:

2 planter med Koriander

1 ss cummin

4 hvitløksfedd

2 ss revet ingefær

0,5 dl sitronsaft

0,5 dl tamari

0,5 – 1 dl olivenolje

Bland alt sammen med en stavmikser eller blender og ha i en krukke med lokk. Spis 2-3 ts daglig i  3uker for en utrensede effekt. Perfekt på salater, som dipp, oppå middagen, eller på toppen av brødskiven. Du kan også spise den rett fra skjeen.

Chlorella og vitamin C vil støtte den utrensende effekten du oppnår og kan med hell taes sammen. Ønsker du en helhetlig detox, ta kontakt med en kvalifisert behandler.

Én kommentar

  1. En liten rettelse… Man bør ikke rense ut/detoxe så lenge man HAR amalgam i tennene, det kan faktisk gjøre deg syk. Fyllingene bør ut først, deretter kan man rense:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s