Bestselgeren fra Patyka tilbake i fornyet utgave

Favoritten Huile Absolue fra Patyka, kommer endelig tilbake til butikken!

Det er et komplett serum som kan brukes både til ansikt, kropp og hår. Den inneholder 11 essensielle oljer som tilfører cellefornyende og nærende antioksidanter til hud og hår. Noen av de viktige stoffene er omega-3 og -6 som virker cellefornyende og gir huden en jevnere overflate. Den er også rik på vitamin-A som stimulerer healingprosessen i huden og booster kollagen produksjonen.  Huile Absolue er en tørrolje som tilfører masse fukt uten at huden hverken blir oljete eller glinsende. Den kan brukes som et serum under fuktighetskremen, og for menn er dette et fantastisk etterbarberings produkt som roer ned irritasjon og rødhet i huden.

Patyka er en fransk økologisk ansikt og kroppspleie serie, som er sertifisert av Ecocert, Cosmetique BIO, dyrevelferds organisasjonen One Voice, og  1% for the planet som er en organisasjon der alle medlemmene har forpliktet seg til å bruke minimum1% av overskuddet til å støtte miljøfremmende tiltak.

I tillegg til at serien har fått ett kraftig ansiktsløft, nye forpakninger, luft tette kremer, ny logo osv. Du vil kunne kjenne igjen mange av dine favoritter, samtidig som flere formulaer er forbedret, og det vil også komme mange nye produkter i løpet av januar 2011. Vi gleder oss til å vise deg serien igjen. (Prisene er til og med blitt litt rimeligere på noen produkter.)

Vi annonserer når produktene er i butikken, vi tipper begynnelsen av neste uke.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s