Julelyset til Neom Luxury Organics er i butikken!

Ja jeg er enig, det er lenge til jul, men vi har aldri klart å skaffe nok av dette lyset til jul! Vi elsker lukten, samme lys hvert år, men ny innpakning. Gunn -Turi og  jeg er skikkelige jule-entusiaster, vi får rett og slett ikke nok. I fjor rakk jeg ikke å få mitt eget julelys før det var tomt. Klok av skade har vi tatt inn veldig mange, men vi kan ikke etterbestille dette lyset.

For å feire denne tiden av året, har NEOM teamet kreèrt en begrenset utgave av disse lysene med en utpreget Julemiks av Kanel, Ingefær, Mandarin og Tonka bønner – en perfekt kombinasjon for å gi en julete, “feel-good” stemning i hjemmet. Som alltid har Neom en vakker innpakning, i år er det blått med nydelige snøkrystaller og en slank rød sløyfe. Utrolig hyggelig presang til familien som har alt.

Lyset ‘Christmas Wish 2009’ er kun laget av vegetabilsk voks og rene eteriske oljer, det er ikke parafin i lyset og heller ikke bly i veken. Det fyller opp rommet ditt med en oppløftende glad duft uten å gi fra seg skadelige stoffer, toksiner og sot. For hvert ‘Christmas Wish 2010’ lys som blir solgt, vil NEOM Luxury Organics donere £1 til Make-A-Wish Foundation®, som oppfyller magiske ønsker til barn og unge mennesker som kjemper mot livs-truende sykdommer

Lyset har tre veker, er 180 gram og brenner ca 55 timer. Det koster 495 kroner, og vil snart kunne bestilles fra vår nettside for dere som heller foretrekker det.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s