Unngå nuppete og tørr hudoverflate

Mange opplever å ha tørr, ru og nuppete hud. Spesielt utsatte områder er bak på overarmer, oversiden av underarmene, hofter, rumpe, lår og legger. Disse nuppene skyldes små forhorninger som kommer ut av hårsekkene og skaper en ru overflate. Huden rundt disse forhorningene blir ofte rød og huden kan se rødprikket ut.

Den beste man kan gjøre mot nupper og ujevn hudoverflate er å behandle problemet både fra innsiden og utsiden.

Innvendig behandling:

På vinteren er det vanlig at problemet forverrer seg på grunn av at kulden og den tørre luften tørker ut huden ytterligere. Da blir det ekstra viktig å tilføre næringsstoffer gjennom kosten for å bevare fuktighten i vinter-kulden. Omega 3 og omega 6 fettsyrer er de livsviktige komponentene som skal til for at huden ikke blir tørr og ru. Disse fettsyrene gjør cellene i huden mer fleksible og gjennomtrengelige slik at de tar opp vitaminer og mineraler bedre. Hudceller som får tilstrekkelig tilførsel av omega 3 og omega 6 fungerer rett og slett bedre, og overflaten blir jevnere og glattere. Vi har veldig gode tilbakemeldinger fra kunder som har brukt en kombinasjon av Happy Perilla Special omega olje i kombinasjon med lecitin pulver. Disse to produktene tilfører huden en optimal fettsyresammensetning som vil vise seg ved en jevnere og mykere hud.

Utvendig behandling:

Juice Beauty har utviklet kroppsprodukter som inneholder mange av de samme potente fruktsyrene som finnes i ansiktsserien. Fruktsyrer virker peelende på ujevnheter i hudoverflaten og jobber med små linjer og urenheter. Denne økologiske serien har to must-have produkter for å motvirke nupper – Green Apple Mousse Body Cleanser og Green Apple Body Peel.

Green Appel Mousse Body Cleanser er en revitaliserende mousse som kombinerer fruktsyrer og antioksidanter som  jobber bort den nuppete overflaten, samt gir huden et løft fra topp til tå. Ved å bruke denne moussen unngår man også sulfater som brukes mye i ikke-økologiske dusjsåper. Sulfater er veldig hardt og har en uttørrende effekt på huden. Dette vil forverre nuppene. Moussen er utrolig behagelig og kan brukes hver dag.

 

Green Apple Body Peel brukes en til to ganger i uken som en maske på kroppen. Den inneholder fruktsyrer fra økologiske epler, sitron, druer og rårørsukker som jobber med tekstur og hudtone. Den inneholder i tillegg vitaminer og antioksidanter som gir huden fuktighet og næring. Denne kombinasjonen gjør Green Apple Body Peel effektiv i behandling av nuppete hud, men også i behandling av kviser. Hvis du er plaget med kviser på bryst eller rygg kan du bruke peelingen på problemområdene to ganger i uken. Den er også super å bruke som et anti-aldrings produkt på brysthuden. Husk å tillføre fuktighet etter behandlingen, skal du i solen må du også bruke solfaktor etter fruktsyrebehandlingen.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s