Lag din egen gode magevennlige mysli

I boken til Thorbjørg Hafsteinsdottir «10 år yngre på 10 uker» er det en lettvint og velsmakende oppskrift på Mysli som absolutt anbefales. Lag en stor porsjon og sett den gjerne i en boks i kjøleskapet så holder den lenger. Denne smaker godt til frokost, men kan fint også brukes som dessert.

Thorbjørgs magevennlige mysli

2 kopper grovalsede havregryn

1 dl solsikkefrø

1/2 dl sesamfrø

1/2 dl gresskarkjerner

1 dl mandler og valnøtter grovhakkede

1 dl grove kokosflak

1/2 tørkede tranebær

1/2 dl dadler

4 ss kaldpresset kokosolje

1 ss kakopulver

1 ss kanelpulver

Rist allle frø og kjerner tørre i en panne, men veldig forsiktig og ikke for mye for ikke å ødelegge fettstoffene i dem.

Rist havregrynene tørre. Rist kokosmel/flak tørt, disse blir fort brent, så vær forsiktig.

Bland alle ingredienser, kokos oljen taes i mens tørrstoffet er varmt.

Dette smaker helt herlig! Nyt gjerne med en yogurt du liker og friske bær. Hvis du ønsker deg flere gode oppskrifter tar du en titt på hennes supre nettside.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s