Nye fantastiske parfymer fra The Organic Pharmacy!

Etter en hektisk dag med enorme mengder med varer fra The Organic Pharmacy, var det stor glede og spenning da vi kom til de nye økologiske parfymene vi har ventet på. The Organic Pharmacy har lansert fire nydelig eau de parfumer, og vi er de første i Scandinavia som får duftene! En av duftene er en orientask blomsterduft, en har hoved vekt på jasmin, en på frisk sitrus og den siste på forskjellige tresorter. Vi har allerede funnet våre favoritter. Flaskene er vakre og jeg håper dere kommer innom og lukter for å finne akkurat din favoritt parfyme. Responsen så langt i dag har vært veldig god fra de kundene som har luktet og prøvd parfymene. De kommer i 100 ml flasker og koster 1295 kroner.

Her en parfyme blogg hvor en av forfatterene til «The green beauty bible»  beskriver duftene, da får du ihvertfall lyst på en av duftene. Citrus duften er allerede utsolgt i England.

Margo Marrone, grunnleggeren og eier av The Organic Pharmacy har brukt tre år på å utvikle parfymene som er 100 % naturlige, og som ikke inneholder kunstig duft, kunstig farge, phatlater eller animalske ingredienser. Les hva Margo Marrone skriver om sine økologiske parfymer på bloggen sin. Vi sender over hele landet, det finnes desverre ikke prøver på parfymene.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s