Fiks ferdig fasade før festen

Det nærmer seg julebordsesongen, og vi unner selvfølgelig våre lesere det beste for fremtidige fester, så her kommer tre økologiske tips til en strålende aften på byen:

1. COLLAGEN BOOST MASK

Denne har vi skrevet om før, men den er fremdeles ypperlig for deg som ønsker øyeblikkelig glød og løft i huden. Den inneholder stoffer som stimulerer collagen, deriblant alpha lipon syre, alger og Q10. Bruk den som en primer under make-up for å gi en glatt og fin overflate, og daglig under ansiktskrem for å gi glød og en fantastisk hud. Dette er askepott-serumet vårt!

2. SELF TAN

«Fake it» er mottoet mitt om vinteren når det kommer til brunfargen. Som nordmenn flest er jeg dessverre ikke velsignet med en gjennomgående brunfarge hele året, men på fest kan det være hyggelig å ikke være den aller blekeste, så denne selvbruneren fra The Organic Pharmacy gir meg akkurat den brunfargen jeg ønsker meg. Denne selvbruneren fikk terningkast «5» i Elle i sommer.

3. CHLORELLA

Taes etter festen for å motvirke hangover.  I boken » Den Grønne Supermaten» av David Sandoval, står det at  4-5 gram Chlorella reduserte hangover-prosenten med 96%, trolig ved å styrke leverens evne til å avgifte alkoholen.  At denne smarte algen også har ett stoff (chlorella growth factor) som virker anti-age er ren bonus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s