Ull madrasser til de minste

Jeg har brukt tid på å finne en «grønn madrass» til min baby som er på vei. Heldigvis kom jeg over et norsk firma som heter ULLKORGA.

Det er mange grunner til at jeg valgte denne madrassen til baby, se hvordan de selv beskriver produktet, deilig å støtte norsk industri i tillegg til et helsebevist valg.

Sagt om Ullkorgas ullmadrass:
– Barna sover lenger etter at de begynte med ullmadrass!
Ull avgir en unik varme, den tar opp fuktighet som fordamper fra kroppen, slik at denne ikke kjennes klam, og den er varm selv i våt tilstand. Det må være god lufting i sengebunnen, og ikke for høy temperatur i soverommet. Bruk ikke plastfrotte oppå våre ullmadrasser, da vil ikke ullas unike egenskaper virke.
Bruk heller en ullkladd som madrassbeskytter. Våre madrasser er laget slik at hver del kan skiftes ut, det kan suppleres med nye, og alt er vaskbart.

Kjerne:
Vasket og kardet ull som er vattert til 100% bomullsstoff. Ulla er sydd i rute- mønstrede plater for best mulig liggekomfort.

Trekk:
Det vatterte ytterstoffet består av to stoff i 100% bomull, det ytterste i Øko-Tex Standard 100. Våre bomullsstoffer er ikke antikrympbehandlet, slik at vi i utgangspunktet lager de for store. Siden bomull har natulig krympemonn, vil trekket passe perfekt etter første vask.

Vask:
Madrasstrekket i 100% bomull kan maskin- vaskes på 60°C. Ullplatene maskinvaskes på ullprogram med nøytralt vaskemiddel, eller de kan renses (se vaskeanvisning).

Til vugge og kurv er standard høyde på madrassene 5 cm, til seng 10 cm og vogn 3 cm.

2 kommentarer

  1. Hei 🙂 Jeg vurderer å kjøpe en slik ullmadrass, men lurer på hvor fast den er sammenlignet med fiber- eller skummadrasser.

  2. Jeg kan anbefale Ullkorga sine madrasser på det varmeste. Har brukt dette til begge barna. Den er fast og fin og du kan bestille på mål. Vil også anbefale Coco-Mat; en gresk, internasjonal merkevare som lager fantastiske senger og tilbehør for barn og voksne, laget av helt rene naturmaterialer. De har blant annet dyner og puter i ull til barn. Kommer til Oslo første halvår 2017:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s