Julegavetips; Armbånd fra CARE

Til jul iår ville jeg fremheve hjelpeorganisasjonen CARE , fordi jeg ønsker å støtte våre medsøstre i  fjernere verdensdeler. Ikke bare fordi det kjennes godt å ikke bare dyrke luksusdyret i meg, men fordi kvinnene CARE støtter, rett og slett lager kvalitetetsprodukter. Jeg er veldige glad i hjemmelagde ting men det er sant å si at ikke alt hjemmelaget er like vellykket estetisk sett;)

Da kan jeg hjertelig anbefale at et av ønskene dine går til dette kule armbåndet som kommer i en egen gaver folder og som symbolisere at du støtte fattige kvinner fra Mali  som forsøker å klare seg selv. Helpeorganisasjonen CARE  ble started i Amerika tilbake i 1945. Motivasjonen var å hjelpe kvinner i Europa kommer seg  igjen etter den tøffe krigsitiden krigen. Det var faktisk  kvinnene fra Finnmark som mottok de første hjelpepakkene. Ved å viser vår støtte for CARE viser vi at vi setter pris på det bekyttende og styrkende arbeid organisasjonen bidrar med for alle verdens kvinner.Én kommentar

  1. Hei Rose,

    tusen takk for at du støtter CAREs arbeid for kvinner og deres familier. Takket være bidrag fra engasjerte mennesker så kan kvinnene som har laget disse smykkene bygge et bedre livsgrunnlag for seg selv og sine nærmeste.

    God jul!

    Hilsen Lisa i CARE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s