Grønt gress for livet

Gled dere til en grønn, energigivende nyhet! Nå har vi fått inn de nye  økologiske gressene fra Bio Life. Vi har alle prøvd de og er strålende fornøyde!

«Bare liv er i stand til å skape liv«, sier Thor Johansen, som står  bak serien. Disse gressene er dyrket på vintertid i over 4000 meter  over havet, slik at gresset vokser sakte og dermed blir utrolig næringsrikt. Så høyt opp er luften så tørr at det ikke dannes noe mugg på spirene! Det unike  med denne supermaten er at de er tørket gjennom en spesiell prosess hvor oksygen ikke er tilstedeværende slik at minst mulig av næringen skal gå tapt. Gressene har høyt innhold av enzymer, og på etikettene står det godt forklart hvor mye enzymer hvert produkt inneholder. Enzymene er blant annet med på å bryte ned maten slik at du får mer glede av den maten du spiser.  Etter jul kommer vi til å gå nærmere inn på de forskjelllige enzymene og produktene så følg med på bloggen vår.

Sprudlende spirulina 

Vi har også tatt inn Spirulina i denne serien. Spirulinanen er fremstilt uten bruk av kjemiske tilsetningstoffer og er USDA sertifisert i USA. Også her er etikettene godt merket, og du ser hva du får. Den kommer i pulver og tabletter, hvorav tablettene er helt uten bindemidler. Gleder meg til å fortelle dere mer om denne spirulinaen, følg med!

Vi har alle blitt glad i produktene og har merket mer energi, mykere kropp, og en sterk hang til å fortsette å spise/drikke de. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s