Ny stamcelle-teknologi fra Juice Beauty

Vi holder pusten og venter i spenning på nyheten fra Juice Beaty. I løpet av et par uker har vi disse økologiske og høyteknologiske produktene i hyllen. Juice Beauty har utviklet en banebrytende stamcelle-teknologi som trenger dypt ned i huden, og jobber aktivt med cellefornyelsen og cellereparasjonen i hudcellene. Det kommer to nye produkter- en fuktighetskrem og en øyekrem:

Stem Cellular Repair Moisturizer

 

Stem Cellular Repair  fuktighetskrem inneholder en blanding av økologiske fruktstamceller og fettløslig vitamin C for å redusere DNA skade og øke cellefornyelsen. Fruktstamceller trenger dypt ned i huden og stimulerer cellulær reperasjonsprosesser, mens fettløslig vitamin C fremmer kollagenproduksjon og fornyer hudens elastisitet.
For å bevare disse innovative ingrediensene, er hver krukke beskyttet mot forurensning fra miljøet med en lufttett beholder med pumpe.

Stem Cellular Eye Treatment

Stem Cellular Eye Treatment er en aktiv og kraftig rynkebekjemper som nærer den skjøre huden rundt øynene, og virker øyeblikkelig løftende og oppstrammende. Kremen benytter den nye teknologien for celleforyngelse, i en blanding av økologiske fruktstamceller og fettløslig vitamin C, kombinert med reparerende essensielle fettsyrer.

Kremen påføres med en stimulerende applikator som gjør at  denne luksuriøse øyekremen trenger raskt inn i huden, og arbeider på cellenivå for å reparere DNA og øke cellefornyelsen.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s