Takk for ett flott år!

Å drive et økologisk parfymeri kan by på så mangt. Vi skal passe på å ha de riktige varene som dere vil ha. Det skal alltid være noe nytt på gang. Jentene som jobber hos oss må like det de jobber med, og alltid ønske å lære mer. Butikken skal se delikat ut, vi skal være best på økologisk kosmetikk i Norge. Vi skal ha det beste og mest spennende vareutvalget. Og når du velger å komme inn i vår butikk, skal du føle deg helt spesiell og ikke minst bli gjenkjent om du har vært hos oss før. Vi skal passe på at du går ut av butikken med akkurat det som er perfekt til dine behov. Vi skal ha innspirert deg, og kanskje lært deg noe nytt. Du skal sitte igjen med følelsen at du gleder deg til neste gang du skal innom. Kanskje er det en av oss du liker ekstra godt å prate med, det skal vi også vite. Du skal vite at vi liker deg! Vi tenker mye på dere og hva vi kan gjøre for å bli enda bedre på alle måter. Det er ikke alltid vi får til alt, men du skal vite at vi aldri lener oss tilbake og sier; nå er vi fornøyde, bedre blir det ikke! Det har aldri vært i Gimle Parfymeri sin ånd. Moren min og jeg sitter alt for ofte og lurer på hva vi kan bli bedre på. Hva som mangler, hva som ikke funker, hvordan vi kan overføre den gleden vi kjenner ved å drive disse to butikkene til våre ansatte, slik at dere igjen kjenner entusiasme og glede når dere handler hos oss. Det er ikke alltid like lett, men tilbakeresponsen som dere raust gir oss når dere handler, gjør at dette er verdens beste jobb!

Vi vil også høre når vi eller et produkt ikke stod til forventningene dine. Det er alltid velkomment hos oss, bare ærlige tilbakemeldinger gjør oss bedre. Det skal ikke oppleves vanskelig hos oss å ikke være fornøyd, det vil vi gjerne høre og løse.

Så neste år, hva bringer det? Vel, som mange vet jeg er bare noen få dager fra å få mitt tredje barn, det gleder jeg meg veldig til. Vi leter etter en dyktig terapaut for ett par dager i uken, og håper vi snart får napp.

Jeg håper å dra i land en avtale med en veldig spennende hårserie som jeg syntes har vært kjempe gøy å teste. Målet er å lansere i slutten av februar. Vi har lett lenge etter en bra økologisk hårserie.

Vi er tilbake til å importere Juice Beauty selv. Det er ganske deilig, men litt kjedelig i overgangen å være så utsolgt som vi er nå. Det som er bra er at vi får alle nyheter akkurat samtidig som USA. Det skjer utrolig mye spennende i Juice Beauty første halvår, både med makeup og hudpleie.

Vi er stadig på jakt etter det beste innen helse og kosthold, nå kan du få hjelp av Gunn-Turi som er Naturopat og Torill som er ernæringsfysiolog. Den nye serien vi har tatt inn fra Bio Life er en absolutt favoritt! Vi satser på en spennende aktivitet i slutten av januar som vil gi deg en «flying start» inn i det nye året med bedre helse og energi.

Vi skal selvfølgelig fortsette med de utrolige populære hudpleiebehandlingene fra The Organic Pharmacy. Sissel som har vært vår hudpleier må desverre overlate behandlingene til en annen hudpleier. Sissel er ekstremt allergisk for jasmin, og lider når hun gir behandlinger. Slik kan det ikke være, så Sissel og Urd Åsa er allerede i gang med å øve inn behandlingen. Hun er kjempe søt og dyktig, så det skal gå veldig bra.

Ellers er vi åpne for alle tips, ideer og innspill fra dere, vi lærer masse av dere også!

Jeg ønsker deg det aller beste for det nye året, håper det blir enda grønnere enn året som gikk. Jeg håper at du fortsetter å fortelle venner og familie om oss. Vi trenger at du sprer det grønne budskapet sammen med oss.

Tusen takk for ett flott år, jeg gleder meg til det neste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s