Nyhet; anti aldrings krem fra Juice Beauty!

 For noen uker siden skrev jeg om den nye ansikts- og øyekremen som vi ventet på fra Juice Beauty (se innlegget her: https://gimleparfymeri.wordpress.com/2010/12/28/ny-stamcelle-teknologi-fra-juice-beauty/). Nå kan jeg med stor entusiasme opplyse om at de er her!!

Det tok tre år før forskerne klarte å utnytte seg av fruktstamceller i denne formulaen. I kombinasjon med fettløselig c-vitamin har de utviklet et produkt som har vist fantastiske resultater for anti-ageing. De har testet produktet på en fokusgruppe over 4 uker, og resultatet fra dette prosjektet ga fremragende resultater. 96 % av deltakerne opplevde synlige resultater på fine linjer og rynker ved bruk av Stem Cellular Repair Eye Treatment, og 88% av deltakerne så signifikant forbedring av hudtone, overflate og stramhet ved bruk av Stem Cellular Repair Facial Moisturizer.

Vi har selvfølgelig såvidt fått testet og kan bekrefte at duften og teksturen er fantastisk frisk og behagelig. Om vi får jevnere og enda mer ungdommelig hud får vi bedømme om noen uker.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s