Den lille planeten vår trenger at vi tenker økologisk…

I dag vil jeg takke alle våre kunder som velger økologisk hudpleie. Det er en investering i egen helse, men også for planeten. Det som skader oss, skader også resten av økosystemet, og det er vi nødt til å tenke på i alt vi foretar oss. Økologisk produksjon av både hudpleie og mat er bærekraftig på flere måter fordi det; utelukker bruk av sprøytemidler som ødelegger jordsmonnet og forgifter miljøet, bevarer artsmangfold som gjør at jordsmonnet forblir næringsrikt og man kan dyrke igjen og igjen på samme jordflekk, utelukker bruk av genmodifiserte planter som tukler med naturen på enda ukjente måter, samt at økologisk produksjon styrker plantenes eget immunforsvar som gjør at de blir ekstra næringsrike for oss.   

Utviklingsfondet er en uavhengig organisasjon som kjemper med nebb og klør for «å redde verden» med fokus på bl.a. en bærekraftig utvikling og matproduksjon, matsikkerhet for 1billion mennesker som lever i sult og klimaendringer.

Jeg var så heldig å være på et foredrag med en av ildsjelene i denne organisasjonen som har vunnet mange små kamper på veien mot en mer rettferdig verden. Jeg anbefaler alle å opplyse seg litt på deres hjemmeside om jordens tilstand, og deretter brette opp armene og gjøre små bidrag for å spare miljøet og vår egen helse:)

Her kan dere se en liten animasjonsfilm om bonden Hector og hans handlekraftige kone…:  ryuMaw3Hd4&feature=player_embedded

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s