Hummus med Belugalinser

Belugahummus er en av oppskriftene fra Renée Voiltaire som vi liker veldig godt, og som vi kommer til å ha smaksprøve på i butikken under boklanseringen på torsdag. Det er enkelt å lage og smaker kjempegodt som pålegg på en sandwich, som dipp til tortillachips eller som tilbehør til salat, kylling  eller  fisk. Linsene er ernæringsmessig veldig balanserte med et høyt innhold av proteiner og fiber.

Slik gjør du: Kok opp ønsket mengde belugalinser (ca 1 dl per porsjon), putt de kokte linsene i en mikser og tilsett ønsket mengde fersk koriander, extra virgin olivenolje, chili og havsalt. Voilà.

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s