Kjærlighet til deg selv?

Har du noen gang «tenkt» eller reflektert over tankene dine? Det pleier å være en indre dialog innenfor vår egen vikelighet som pleier å vare helt frem til når vi legger oss på kvelden. Er alle de samtalene vi har med oss selv like inspirerende eller helsebringende? Hvis jeg skal snakke for meg selv er svaret definitivt nei. Frøken Kristisk eller Herr Dømmende er alltid klar for en liten samtale, og selv om vi blir mer bevisst på tankene, sitter paret pent på hjernens sofa og venter på lur til vi har et dårlig øyeblikk…og så er vi i gang!

Hva kan vi gjøre for å åpne døra til de gode følelsene om oss selv som varer, og etter min mening gir mulighet for  bedre helse. Louise Hay er en dame som har viet livet sitt til å hjelpe  oss med nettopp dette. Som med mange intreprenører hadde Louise en tøff oppvekst. Dette har hun bearbeidet med tankenes kraft, noe som hun oppfordrer oss andre til å gjøre daglig ved hjelp av hennes styrkende mantraer. Til å begynne med kan dette føles svært kunstig, kanskje litt «flakey». Man er ikke vant til å gi «jeget» kred. Er ikke dette litt rart når vi jobber så hardt, og gjør som regel det beste vi kan?  Vi begynner slik:   «Hei ( ditt eget navn)..

«Du er bra nok akkurat sånn som du er». «Jeg har mange gode evner». «Jeg tar vare på deg og er glad i deg»

Føles det tåpelig eller meningsløst, ikke gi opp før du har forsøkt i minst èn uke.  Lykke til med alt dere er, god helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s