Skrubb av deg vinterhammen

Våren er på vei. Det er en magisk, dynamisk, og til og med sexy tid. Når naturen beveger seg ut av den kalde, våte, mørke vinteren mot våren øker pulsen, jorden varmes opp, og blomstene kommer fram og strekker seg mot solen. For naturen er denne overgangen enkel, men for oss mennesker er det ikke så lett med overgangen fra en sesong til den neste, spesielt ikke fra vinter til vår. Ofte føler vi oss tunge og trege, og huden oppleves som gusten og tørr. For å gjøre overgangen «smooth» anbefaler vi å ha ekstra fokus på helse og velvære denne tiden. Det kan være lurt å spise litt lettere, samt rense kroppen både innvendig og utvendig. Med fokus på den ytre rensen har vi en liten kampanje på NEOM Organic Body Scrub denne uken.  Dette er det perfekte produktet for å skrubbe av vinterhammen, og komme våren i møte med friks, glatt og glødende hud fra topp til tå. Ved kjøp av en NEOM Organic Body Scrub til 385 kr for du denne uken en NEOM Organic Body Wash (50 ml) i samme duft med på kjøpet.

NEOM Organic Body Scrub virkerer anti-ageing og forbedrer blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller. Huden blir synlig glattere og mer glødende. Den består av en økologisk sukkerbase blandet med ekskulsive oljer fra solsikke og Jojoba tilsatt vitamin E som gir ekstra myk hud. Rene eteriske oljer av lavender, jasmine og brasiliansk rosentre er tilsatt for å gi en komplett behandling av huden, og for å gi en herlig følelse av velvære. 

NEOM Organic Body Scrub masseres på tørr eller fuktig hud. Man starter med føttene og beveger seg oppover med sirkulære bevegelser. Skyll deretter av i badekaret eller dusjen, og avslutt gjerne denne velgjørende behandlingen av både kropp og sjel med en body lotion.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s