Norges første økologiske hotell!

Her om dagen var jeg invitert på åpningen av Hotell Guldsmeden som nå er etablert i Oslo. Det er en kort spasertur fra Solliplass, eller en kort tur fra Aker Brygge. Hotellet er dansk drevet og økologisk inspirert. Det første Guldsmeden Hotellet åpnet i Århus i 1999. I dag har de fire hoteller i Danmark,  ett luksus resort på Bali og ett nystartet hotell i Frankrike. Eierene ønsker seg ett «mørke grønt hotell», hvor alt gjennomsyres av tanken om ett bedre miljø for deg og planeten vår. Denne visjonen merker du som gjest fra du trer inn i resepsjonen.

I Oslo merker du raskt den danske gjestfriheten, hotellet er lite og intimt og innbyr umiddelbart til hygge. Jeg ankommer klissvåt av snø, med barnevogn til åpningen av hotellet forrige torsdag. Man blir jo rett og slett glad for å møte andre entusiaster som rendyrker ett økologisk prosjekt. Her kan du glede deg til en skikkelig økologisk frokost, ikke sånn «leke øko» som Choice driver med.

På badene er det økologisk hudpleie, og i minibaren økologiske fristelser. Jeg fikk en fantastisk «goodie bag» da jeg dro med bla. de beste økologiske gummibjørnene jeg har smakt.

Anbefal dette hotellet til dine venner som skal overnatte i Oslo, eller hva med en overnatting i egen by?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s