Få jevn flott hud med Rose Plus Brigthening Complex

Reduser pigmentforandringer i huden og få ny glød med Rose Plus Brightening Complex fra The Organic Pharmacy.  Dette serumet er en unik sammensetning av biologisk plante teknologi, enzym aktivitet og utvalgte vitaminer som glatter hudoverflaten gjennom seks forskjellige metoder.  Hudoverflaten forbedres med reduksjon av rynker og linjer. Naturlige peptider fra melkeprotein øker cellefornyelsen, fibroblaster og kollagen. Hudens fuktighet forbedres både med en gang og på sikt.

Passer til alle hudtyper, særlig til deg som er opptatt av å forebygge og reparere eksisterende pigmentforandringer. Resultatet er glatt, klar hud med mere glød. Enzymer fra papaya eksfolierer døde og ødelagte celler, som stimulerer din cellefornyelse, samtidig som huden blir glattere.

Fruktsyrer fra hibiskus, agurk og solbær demper forekomsten av pigmentering ved å roe ned produksjonen av melanin. Ekstrakt fra nagaka frukt forhindrer transformasjon av melanin fra melanocytter til keratinocytter. Glukosamin og Niacinamide påført på huden stopper produksjonen av nye alderspigmenteringer og lysner eksisterende. De blokkerer enzymet som er årsaken til melanin produksjonen. Serumet påføres først på huden, en liten dråpe er nok, påfør etterpå dine andre serum og favorittkrem over.

Det er viktig å bruke solfaktor i ansiktet om du virkelig ønsker å utsette aldringen av huden din og ikke minst unngå pigmentforandringer.

Ta kontakt på e-mail om du ønsker prisliste fra The Organic Pharmacy. Vi sender over hele landet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s