Kielh’s lanseres i Gimle Parfymeri

I midten av April lanseres den amerikanske kult serien Kiehl’s i Gimle Parfymeri. Kiehl’s started som ett familie-eid apotek i New York for 150 år siden. Filosofien deres har alltid vært å jobbe med naturlige ingredienser og planteteknologi. Serien er elsket over hele verden og vi er kjempe stolte av å få serien eksklusivt til Norge. I Gimle Økologiske Parfymeri skal vi ha en liten og nydelig økologisk sertifisert linje fra Kielh’s. Serien består av fire produkter som fukter, renser og forebygger aldring i huden. Acai er hovedingrediensen, og som dere sikkert vet er acai både ekstremt rik på antioksidanter og omega 3,6 og 9. Vi har jobbet mye med den økologiske hudpleieserien Rudolf Care som også har Acai som sin hovedingrediens. Kundene våre elsker disse produktene, og jeg gleder meg til å jobbe mer med dette superbæret! Jeg har ikke prøvd serien ennå, venter på varer…, men fra hva jeg har lest på nettet av anmeldelser av produktene lover det veldig bra! Det hyggelige med Kielh’s er at de har små prøver på alt, det gjør at du kan prøve ett produkt hjemme i ro og mak før du kjøper. Bor du ikke i nærheten av våre butikker i Oslo, kan du glede deg til å finne hele serien på våre nettsider i midten av april.

Vi hadde presselansering i går, og jeg kan love deg at pressen var elektriske. Her kan du lese hva TV2  , Min Mote.no , Det Nye, ELLE og KK ,  skriver om det.

Det er gøy å være en selvstendig aktør i en stor skjønnhetsindustri, det er deilig å ikke bli styrt av kjeder som ikke evner å tenke nytt og annerledes. Gimle Parfymeri drives av samme familie som da butikken åpnet i 1939, vi elsker det vi jobber med, og har alltid som mål at du skal få en flott opplevelse hos oss. Vareutvalget vårt skal skille seg fra alle andre parfymerier i Norge, og hvis du er på jakt etter det beste; bør turen gå innom vårt lille hjørne i Bygdøy Alle 39.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s