Krystallklart vann

Disse vakre vannkrystallene fra Holistic Silk har vi  vært så heldige og hatt oppe på lunsjrommet vårt i lengre tid. På boklanseringen til Renee Voltaire hadde vi karafler med krystallene i som vi serverte til gjestene, og det vakte stor interesse. Nå har vi derfor tatt de inn slik at dere også kan vitalisere vannet hjemme.

Water crystals fra Holistic Silk er en miks av halvedelstener fra Himalaya som legges i drikkevannet for å tilføre mineraler og gi helberedende egenskaper til vannet. Ved å drikke vannet skal det bidra til å rense kroppen, og man skal kunne oppleve forbedret velvære, mer smidighet, samt generelt mer ro og harmoni. Forutenom dette ser de utrolig lekre ut i en vannkaraffel, og piffer opp bordekkingen.

Det er flere ulike krystaller i blandingen og de har alle ulike egenskaper; Ametyst for å skape ro, Chalcedon for kommunikasjon, Jaspis for fornyelse, Rosenkvarts for et lykkelig hjerte og fossilert tre for jording. Disse krystallene er det kanskje ikke alt for mye forskning på, men uansett så er de virkelig fine og vi synes at vannet smaker litte granne mykere når krystallene har ligget i det.

Én kommentar

  1. Hei, dere har mange gode økologiske produkter, men jeg savner de økologiske parfymene fra blant annet; Patyka og Juice.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s