La huden stråle i kapp med solen i påsken

I år blir det by-påske på meg, i stor kontrast til hvor jeg pleier å feire påske på høyfjellet. Må innrømme at det frister mer å ha en hud som ser bra ut på en av byens mange uteserveringer, enn på skitur med appelsin og kakao milevis unna alt som heter urbaniserte strøk.

Denne påsken blir det derfor litt ekstra fokus på glød, brunfarge (fake) og make-up.  Her er den perfekte plan:

1.Har du ikke peelet huden før, er tiden virkelig inne for det. Peeling gjør at selvbruneren ikke blir skjoldete. En peelet hud får dessuten en jevnere brunfarge fra solen, fargen sitter lenger og peeling  er med på å forhindre soleksem. Dessuten får du silkemyk hud. Jeg velger meg NEOMs Organic Body Scrub med rårørsukker og myke oljer

2.  Selvbruner. Også selvskreven, jeg er ikke ekstremt opptatt av å være brun, men kritt-hvitt er ikke helt gøy, og Self Tan fra The Organic Pharmacy gir perfekt brunfarge uten gult skjær.

3. Must have foundation og pudder fra Juice Beauty! De dekker uten at det blir maskete og tett, og innholdsfortegnelsen på produktene er en fryd å lese for øyet. Ekstra glød fikses lett med solpudder og rouge fra Organic Glam. Pink shimmer leppestift fra samme serie gir attitude. Øynene sminkes lett for de dekkes av store solbriller, for sol, det blir det selvfølgelig!

Håper dere alle får en fantastisk fin påske!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s