Solkremer til begjær!

Hvis du ønsker deg en fantastisk brunfarge i sommer med den aller beste beskyttelse, bør du ta en titt innom butikken og kjenne på våre økologiske solkremer. Våre naturlige solfiltre passer både til barn og voksne. De har fullspektret UVA og UVB beskyttelse, og siden de er sertifiserte,  finner du ingen nanoteknologi.

Hvordan ta vare på huden i solen?

Tenk igjennom hvor du skal sole deg, og hvor lenge du ønsker å oppholde deg i solen før du velger solfaktor. Du bør også ta hensyn til hvordan du tåler sol. Kan du være 10 minutter i solen før du blir brent, betyr det at med SPF 30 kan du være 10 x 30 minutter i solen uten å bli brent, ca tre timer. Påfør solkrem hver andre time og etter at du har badet.  Bruk litt tykkere lag enn du tror, generelt bruker vi alt for liten mengde solkrem ved påføring, og får derav ikke den beskyttelsen vi tror. Påfør solkrem 15 minutter før du går ut i solen, og gjerne over din vanlige hudpleie.

Ta en pause fra solen midt på dagen, og trekk inn i skyggen. Bruk både solhatt og solbriller for å beskytte deg.  Det kan også være lurt å sjekke UV varsel for hvor sterk solen er der du oppholder deg. Indeks på over tre gjør at du må tenke ekstra på beskyttelse. Dette er spesielt viktig om du har ansvar for barn i solen. Forskning på hudkreft viser at det er ekstra farlig å brenne seg som barn. Hvis du ønsker at din barnehage skal lære mer om solvett,  har kreftforeningen ett strålende konsept som er helt gratis og som gjør barnehagen til en solvenn.

Det tar fra 3-4 dager før melaninet ditt når overhuden. Det er spesielt viktig å ikke bli brent de første dagene du er i solen. Ved å bruke litt høyere faktor vil du både få dypere, jevnere og flottere brunfarge. Du slipper også unna all flassingen..

Husk å bruke en aftersun etter at du har vært i solen, det roer og kjøler ned huden. Mange lurer på hva forskjellen er på en fuktighetskrem og en aftersun. En aftersun stanser varmeprosessen i huden og reparerer skader i tillegg til at den gjennomfukter huden.

Her er en oversikt over våre deilige solprodukter fra The Organic Pharmacy:

Cellular Protection Sun Cream SPF30 og SPF  50

Ett naturlig solfilter som kombinerer titanium dioxide og zinc oxide som gir beskyttelse mot UVA  og  UVB stråler. Ingen nano partikler, bare fint mikroniserte mineraler som beskytter huden fra fortidlig aldring og solskade.  Inneholder også Aloevera, Nyperose, Karité smør og Ringblomst som pleier og beskytter. Solkremen absorberes lett på huden og etterlater en myk og behagelig følelse. Påfør ett generøst lag før du skal sole deg og påfør på nytt etter bading. Bruk serum og krem først på nyrenset hud. Kan brukes både i ansikt og på kroppen. Passer også for barn over 6 måneder.

Cellulare Protection Sun Cream SPF18 og SPF  25

The Organic Pharmacy sine solkremer bruker tre unike ingredienser, for å sikre trygg og gylden brunfarge. Gjennomsiktig sink utviklet i Australia; fin mikronisert zink som virker på utsiden av huden, dette gir en unik beskyttelse uten å etterlate ett hvitt belegg på huden. Pongamia uttrekk fra Karanja treet i India beskytter på fire måter: Inneholder UV absorberende egenskaper. Forsterker UV egenskapene til zink.  Pleier og beskytter huden. Perle ekstrakt inneholder protein komplekser, amino syrer og poliosakkarider som gjennom en synergi effekt forsterker hudens evne til å beskytte seg selv og hold på fuktighet. Det stimulerer til ny cellevekst.  Forebygger mot fortidlig aldring.  Rød, hvit og grønn te: Beskytter hudcellene og DNA fra solstråling.  Karité smør og nyperose: Fukter og pleier huden. Påfør ett generøst lag før du skal sole deg og påfør på nytt etter bading. Bruk serum og krem først på nyrenset hud. Kan brukes både i ansikt og på kroppen. Passer også for barn over 6 måneder.

Cellular After Sun Cream

The Organic Pharmacy sin  After Sun er lett i konsistensen og samtidig ekstremt pleiende. Den er utviklet for å roe, kjøle og fukte huden etter solen. Denne spesielle kremen inneholder: Aprikos, Karité smør og Nyperose for å pleie, Aloevera  for å roe ned, Brennesle ekstrakt for å roe, Ringblomst reparerer, Appelsinekstrakt forlenger brunfargen, Grønn, Hvit og Rød te er rik på antioksidanter som reparerer. Påfør ett sjenerøst lag etter soling for å roe ned huden og reparere.

Tan Accelerator

Oppnå dyp brunfarge raskere med Betakaroten og Kapi Kacchu ekstrakt uten å måtte tilbringe mer tid i solen. Dette plante ekstraktet stimulerer melanin produksjonen for en vedvarende, dyp brunfarge. Den lette kremen vil gi ett øyeblikkelig ”solkysset” glød til ansikt og kropp, mens planteingredienser aktiverer og øker melaninproduksjonen. Dette betyr mindre tid i solen for å oppnå akkurat den brunfargen du ønsker deg. Bruk daglig før du skal i solen. Husk å alltid beskytte deg med en solkrem i tillegg.

Juice Beauty har også supre solkremer til ansiktet!

Juice Beauty Spf 30 Mineral Light Moisturizer

En mineral-farget fuktighetskrem kombinert med kjemikaliefri full spektret SPF 30 solbeskyttelse. Med sertifiserte økologiske grønne druer og granateple juicer, vitaminer, antioksidanter og essensielle næringsstoffer gir den matt jevn hud, samtidig som den gir full solbeskyttelse. Påfør din vanlige fuktighetskrem og serum først hvis du har tendens til tørr og fuktfattig hud. Er huden din en blandingshud som lett blir blank kan du påføre ett  jevnt lag på renset ansikt og hals. Smør på flere ganger ved behov. Denne solkremen er perfekt til deg som synes solkrem lett blir klissete og tett på huden. Den finnes i to forskjellige fargenyanser i tillegg til en vanlig uten farge.

6 kommentarer

  1. Spennende lesning. En liten kommentar det heter titandioksid og sinkoksid på norsk. Endrer du det til norsk virkerb du mer seriøs:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s