Oppstrammende pleie for hele kroppen!

Anti-aldrings hudpleie for hele kroppen.

Du har sikkert funnet dine favoritt ansiktsprodukter etter nøye gjennomgang av hvilke resultater du ønsker, lukt og konsistens. Hva med kroppen din? Le Soin du Corps er Absolution sin første anti-aldrings pleie for hele kroppen. Nå har du mulighet til å tilpasse anti aldrings løsninger til hele kroppen og raskt oppnå de resultatene du ønsker. Den franske hudpleieserien Absolution har lansert to fantastiske produkter spesielt rettet mot problemområder på kroppen.

Le Soin du Corps har en pleiende effekt på huden. En av de pleiende ingrediensene er sesamolje som er spesielt rik på sesamin, sesamolin, linolsyre samt essensielle fettsyrer som bekjemper frie radikaler, og reparerer en skadet og svekket epidermis. Den koster 360 kroner.

Eple ekstrakt virker ekstremt futkighetsgivende med et rikt spekter av antioksidanter og omega-3 som gjør at cellemembranene beholder sin smidighet og vitalitet. Den pleiende og fuktighetsgivende effekten styrker teksturen i huden og vil gjøre at huden gjennoppretter en fløyelsmyk overflate. Baobabolje med høyverdig omega-6, E vitaminer og antioksidanter virker oppstrammende og forbedrer fastheten i huden. Kombinert med regenererende aloe vera, energigivende rosmarin og anti-septisk tepescohuite (trebark), bekjemper Le Soin du Corps aldringsprosessene i huden. Kremen trekker raskt  inn i huden og du kan kle på deg rett etter påføring.

La Solution + Fermeté  er et multi-virkende oppstrammende serum som booster, toner og styrker huden over hele kroppen. Den perfekte behandlingen for å motvirke slapp hud. Den koster 440 kroner.

Serumet inneholder krekling som er et nordisk villbær. Krekling har et usedvanlig høyt innhold av polyfenoler, antioksidanter og flavonoider som virker styrkende på elastisitet og trekker huden sammen ved å hemme enzymet som er ansvarlig for nedbrytning av kollagen. Krekling er også svært effektivt mot dannelsen av strekkmerker. Bambusstenger med et høyt innhold av silisiumdioksid virker ekstra oppstrammende på slapp hud ved å stimulere dannelsen av kollagen og cellenes binding av kalsium. En kombinasjon av tanniner fra eikebark ekstrakter, ingefær, rosmarin og sypress har en sammentrekkende virkning på huden som gjør at overflaten oppleves tettere, strammere og yngre.

Hvordan få best effekt?

La Solution + Fermeté kan brukes alene på utsatte områder som bryst, lår, armer og mage, eller blandes med Le Soin du Corps  for en total oppstrammende effekt.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s