Forandre livet og helsen på en helg!

Endelig er Thorbjörg Hafsteinsdottir tilbake i Norge, og denne gangen kan du melde deg på ett helgekurs som vil forandre hvordan du spiser, ser på deg selv og din egen helse.

Thorbjörg  er ernæringsterapeut og sykepleier , hun er godt kjent for de fleste som etablert pioner innenfor feltet  sunn livsstil = anti-aldring. I hennes egne ord «din vitalitet er min lidenskap». Med et så varmt og direkte utsagn kan vi være sikre på vi er i trygge hender når vi velger Thorbjörg som kost- og livsstilsmotivatør.

Thorbjörg har hjulpet tusenvis av skandinavere med å oppnå en bedre helse som ligner mer på det optimale. Den flotte islendingen er et levende bevis på at det er mulig å få det beste ute av helsen vår uansett hvor gamle vi er. Thorbjörgs livsstilsfilosofi er dynamisk og energigivende. Hun har blant annet skrevet tre bestselgende bøker fulle med vitaliserende oppskrifter.

På dette informasjonsrike kurset får man  kunnskap om hvordan energi produseres i kroppen, hormoner og hvordan sunn mat påvirker de. Torbjörg er også utdannet coach, og gir deg  innblikk i hvordan du kan få hjelp av alle dine styrker og ferdigheter. Mat står ytterst på agendaen og det loves spennende tips, smaksprøver og oppskrifter skreddersydd til akkurat dine personlige behov. Vær raskt ute, ReVital kurset kommer til å være en av sommerenes største «happenings» innenfor naturlig helse. Ta en titt på bloggen hennes for mer inspirasjon!

Tid og Sted: Norsk skuespiller senter, Wellhavens gt 1 0166 Oslo. Pris for tre dager: 3000 kroner.

Påmelding til: revitalkurs@online.no

Fredag 10.Juni, kl17-20

Lørdag 11. Juni, kl10-16

Søndag 12. Juni 09-14

Én kommentar

  1. Hei,

    …og pris for kurset?

    Linken går til Revital-klubben, hvor man må betale for å være medlem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s