Hvordan spise en sunn og deilig frokost?

Hva spiste du til frokost i dag? Spiste du det samme som i går? Hva er en perfekt start på dagen for deg?

Det er ingen tvil om at frokost er noe vi alle trenger, men hva vi ønsker å spise som dagens første måltid varierer. Mange av kundene våre har redusert eller kuttet helt ut melk, sukker og gluten fra kostholdet sitt. Når man endelig har tatt noen viktige steg til ett energi fylt liv ved hjelp av kostholdsendringer, er det ikke alltid man vet hva man skal spise isteden? Når bestevennen brødskiven blir en statist i frokosten, hva spiser du da?

FROKOST er en ny og fantastisk innholdsrik bok fra Camilla Jensen. Her finner du masse inspirasjon og spennende oppskrifter på hvordan din dag kan starte med glede og energi. Boken har så mange deilige og fristende frokost oppskrifter at du nesten ikke vet hva du vil begynne med! Fra første til siste side blir smaksløkene dine fristet. Boken gir deg oppskrifter som er bærekraftige, hun foretrekker økologiske og kortreise råvarer, og frister med søte alternativer uten sukker.

Du finner deilige grøt oppskrifter uten gluten, smaksbomber av noen smoothier, pannekaker som tar pannekaken til ett helt nytt nivå, pålegg, granola, musli med hjemmelaget mandelmelk. Brødoppskrifter som selv jeg som hater å bake, bare må prøve. Frukt, lassi, omeletter og mange andre nye og deilige sunne fristelser. Jeg blir rett og slett glad av å lese i FROKOST, Camilla Jensen skriver uformelt og personlig, jeg tror mange kjenner henne igjen fra boken «Bønner og Linser», du kan lese ett intervjue med henne her.

Jeg trodde ikke jeg trengte flere kokebøker, men der tok jeg feil. Denne boken vil inspirere og utvide mitt frokost repertoar, det gjelder bare å planlegge litt. Camilla Jensen har også tatt bildene til boken som er smaksfulle og vakre, en fryd for øyne og gane.

Meld deg på ett matkurs hos Camilla Jensen, du finner mer informasjon på den nye bloggen hennes som vi gleder oss til å følge. Vil du ta en liten smugtitt i boken følger du denne linken til Gyldendal, eller kom innom butikken så kan vi glede oss over denne vakre boken sammen. Vi skal i tiden fremover teste oppskrifter og vi vil gjerne høre dine erfaringer med FROKOST!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s