Oppdag en verden med vakre økologiske dufter

Vi jenter på Gimle- øko koser oss så mye på jobb om dagen. En av de største grunnene til det er at vi føler oss så vel omringet av alle de nydelige økologiske duftene som pryder hyllene i vårt hyggelig Parfymeri. Nå, siden det er sommer er ikke sommerantrekket komplett uten en forførerisk bris av økologiske blomster. Vi har alle våre favoritter; Yoga-dronningen Torill elsker Cocos duften fra Honoré du Prés, det feminine data geniet Gunn-Turi  har Jasmine duften på første plass, sære Roseanna er meget glad i den krydrede treduften Oud, og vår energiske og flotte nykommer Marie, har lagt sin elsk på «vamp» duften også fra Honoré du Prés’s «New York» serie. Hvis dere er på utkikk etter en ny og sunn økologisk parfyme kom innom så hjelper vi deg gjerne med å finne akkurat din signatur duft. Magien i dette er selvfølgelig det at det nå er det mulig å lukte himmelsk helt uten hjelp fra skadelige konserveringsmidler. Velkommen til vår økologiske duftoase

4 kommentarer

  1. Godt spørsmål, det vil vi gjerne, så vi må mase litt mer på han som legger ut varer for oss..
    Vi har forresten akkurat fått prøver på de nye duftene til The Organic Pharmacy i butikken. Ring oss for å bestille enn så lenge.

    Beste hilsen
    Camilla

  2. Vi har ikke tenkt å selge prøvene, men gi de til kunder som trenger litt tid på å finne sin favoritt duft. Samtidig er de kostbare for oss, så vi kommer ikke til å sende de med post til noen uten en bestilling. Uansett, ta en telefon til butikken så finner vi sikkert en løsning når vi vet hva du ønsker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s