Få bedre nattesøvn!

På lyse sommernetter er det vanskelig å få det mørkt nok på soverommet, og deler du seng men en mann som jeg; som liker at det er lyst når han sover? Ja, da bør du skaffe deg en sovemaske fra Holistic Silk som stenger alt lys ute på en behagelig måte.

Lider du av søvnmangel viser forskning at det er viktig å ha det mørkt når du skal sove. Mørket stimulerer hormonet melatonin, og hjelper deg til dypere og bedre søvn. Dette kan enkelt løses med en sovemaske. Kaster du deg hvileløst rundt i sengen og sliter med nattesøvnen, bør du søke hjelp. Noen opplever bedring ved å lære seg å meditere før sengetid. Slik kan man legge dagens tanker og mas tilside og konsentrere seg om pusten og å la alle tanker falle til jorden. Det finnes mange hjelpemidler som bøker, musikk, cd og kurs hvor du kan få god hjelp til å finne din favoritt meditasjon.

Å meditere er en treningssak, ikke fortvil om du opplever at tankene spinner rundt i hodet mens du prøver å tenke på ingenting. Det er helt normalt, og med tid og øvelse lærer du å gi slipp på tankene som forstyrrer meditasjonen.

Stimuler melatonin hormonet ditt med Tart Cherry, dette er flytende kosttilskudd av surkirsebær. Surkirsebær har vist seg å være den matvaren på markedet som inneholder mest naturlig melatonin. Les mer om hva vår naturopat Gunn-Turi  skriver om det og søvnmangel her.

Ta søvnproblemet ditt på alvor og søk hjelp om du ikke klarer å løse problemet på egenhånd. Søvn er noe alle trenger, og mangel på søvn over tid har veldig uheldig virking på humør, helse, trivsel og din evne til å utføre arbeidsoppgaver.

Har du gode tips på noe som hjelper når man ikke får sove, vil vi gjerne at du deler det med oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s