Skarpsno kan skape en bedre helse for deg!

Vi på Gimle- øko er veldig priveligerte. Ikke bare fordi vi har så mange hyggelige kunder som stråler av sunn helse, men også fordi vi får lov til å være med i deres positive helbredende prosesser. For å si det enkelt; deres livserfaringer gir oss mye viktig kunnskap, og vi er takknemlige for at dere velger å gi oss innblikk i deres unike verden. Av og til treffer vi kunder som er godt i gang med en ny og sunn hverdag men som enser en slags ubalanse i kropp eller sjel.  De trenger  litt hjelp med å finne en videre behandlings form som tar de i mål.

Det er da en stor glede for oss å kunne anbefale trygge og profesjonelle behandlere  som legger sin sjel i akkurat din TOTALE helbredelsesprosess.

Skarpsnoklinikken har nylig åpnet sine helsebringende dører igjen; og er klare til å ta dere imot. Her finner man en  rekke av helseoppbyggende behandlingsformer, utført av terapeuter som har både tilgang til det godt etablerte  innenfor naturmedisin, i tillegg til de mest nyskapende og moderne tolkninger av den. Gimle øko er heldige nok til å kjenne til mange av disse flotte terapeutene og kan hjertelig anbefale dem videre til våre  grønne kunder.

Vi gleder oss til å hjelpe deg videre med å nå din optimale helse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s