Verdens beste rens

Med Carrot Butter Cleanser (390,-) fra The Organic Pharmacy vil kveldsrutinene på badet gå som en lek. At stjerner som Kylie Minogue og Jemma Kidd har lagt sin elsk på dette produktet er for meg ingen overraskelse, dette er min desiderte favorittrens!

Økologiske Carrot Butter Cleanser er et  «must have» produkt som effektivt fjerner smuss fra forurensning, skitt og make up. Ikke nok med det – den er også super til å fjerne øyesminken din. Den passer til alle hudtyper, og er ypperlig å bruke som rens på kvelden.

På ingredienslisten finner vi rosemarin, gulrot, shea og kakao smør som gjør huden din silkemyk og velpleiet. Kamille og lavendel roer ned både hud og sinn, og gjør deg klar for en god natt søvn mens huden din kan regenerere og  fornye seg.

Muslin Cloth (55,-) er en deilig klut laget av 100% økologisk bomull som skånsomt hjelper deg med å vaske av rensen. Den fjerner smuss og fett 3 ganger bedre enn vanlige kluter, slik at du kan være sikker på at du går en natt- og ny dag i møte uten noen rester fra gårsdagen sittende igjen på huden din.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s