Bounty explotion

Bounty på hjemmelagd vis er en klar favoritt. Mykt og «moist» kokosfyll med stivnet sjokolade utenpå, smaker om mulig, enda bedre enn det høres ut. Fyllet mikses sammen på noen minutter, og innen 5 minutter er omme, ligger de i fryseren.

En liten beholdning er greit å ha til ettermiddagspausen eller når det dukker opp uventede gjester. Server søte bountysjokolader på et koselig fat og du har en dessert som aldri slår feil. Et tips for å lage de ekstra søte er å fryse de i morsomme isbitformer, slik kan du servere hjertesjokolader til dine kjære eller dinosaurfigurer til barna.

Oppskrift:

1 boks kokosmelk

2 ss kokosolje

2 ss økologisk honning

150-200 gram økologisk kokosmasse

150 gram mørk økologisk sjokolade (minst 70%)

Gjør slik for å lage de deilige bitene:

Sett kokosmelken i kjøleskapet i et par timer slik at kokosmassen skiller seg fra kokosvannet. Hell av væsken og ha den tykke kokosmassen i en kjele sammen med kokosolje og honning. Varm opp og rør godt sammen. Hell i kokosmassen til det blir en fin, tykk konsistens. Fordel massen i isbitformer og legg de i fryseren til de stivner. Smelt sjokolade i et vannbad eller på svak varme, og dypp de stivnede kokosbitene oppi. Oppbevares i fryseren til servering. Kan stå i kjøleskapet før servering for å mykne opp.

Med dette ønsker vi dere en fantastisk helg, velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s