Rising Sun Juice

Den ultimate morgenjuicen som setter systemet i gang. Natalie Rose, som har skrevet boken Detox 4 Women, anbefaler denne juicen som en del av et renseprogram for alle kvinner som ønsker den type skjønnhet og helse som bare kan komme fra rene celler. Det vil vi jo ha, så i dag startet vi arbeidsdagen med en buttoms up.

Ikke la dere skremme av at hovedingrediensen som er kål. Det høres ikke så forlokkende ut, men det gir en frisk og litt syrlig smak i blanding med stangselleri, sitron og gulrot (gulrot er ikke i orginaloppskriften men gir en litt rundere smak). Drikk juicen som det første du inntar på morningen, og du får en oppkvikkende start på dagen. Ingrediensene virker rensende på lever og nyrer samt styrkende på tarmen. I tillegg er den basedannende og vil hjelpe kroppen med å skille ut syre.

For et glass til tre personer brukte jeg ca:

500 g nykål

1 pakke stangselleri

2 sitroner

2 gulerøtter

Halvparten av dette er passe til en person.

Alle ingrediensene juices med en god juicer. Jeg bruker Omega juicer som er en slitesterk traver med sterk motor. Den presser absolutt alt kjempebra, og kan også brukes til å lage nøttesmør. Jeg bestilte min fra USA fra siden som dere kommer til ved å trykke på linken. Ellers finnes det en ganske god Philips  juicer fra Jernia som er litt enklere å få tak i.

Etter morgenmøtet er vi alle enige om at det var en god start, og alle likte faktisk også smaken. Juice on girls!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s