Blott til lyst…

Denne raw food kaken er så langt den beste jeg har laget! Og da er det hyggelig å dele den med kollegaer, så i dag nyter vi hjertelige inkabær kaker og feirer at sommeren og ferien er innenfor rekkevidde.

Det fine med raw food er at du ikke trenger å vente på at noe skal stekes, og den går ganske kjapt å lage. Og ganske kjapt å spise opp…lag gjerne dobbel porsjon 🙂  Oppskriften er det vell ikke overraskende Renée Voltaire som har bidratt med, i den fargerike boken sin «Salig Blanding.»

Goji- og Inca hjerte

Bunn:

6 dadler uten sten

1 dl mandler

1 dl cashewnøtter

Sjokolade topping:

2 ss rå kakaopulver

2 ss kokosolje

10 pinjekjerner

4 dadler

1 ss honning

3/4 dl vann

Pynt med incabær og gojibær!

Legg mandler, cashewnøtter og dadler til bløt hver for seg i en time. (Om du gjør dette mens du lager middag så rekker du å lage og spise middagen før du begynner bakingen). Miks så alt i en blender og trykk ut deigen til hjerter, du kan evt bruke pepperkakeformer som har morsomme motiver.

Miks sjokoladesausen sammen og legg på hjertene. Pynt med bærene, nå som det er sommer så tror jeg helt sikkert at friske jordbær også gjør seg på toppen.  Spis, nyt sommeren, og selskapet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s