Kjemp for regnskogen

Det finnes mange oppdagede og kanskje enda flere uoppdagede skatter gjemt dypt inne i regnskogen. Regnskogen er verdens eldste og mest frodige økosystem, som huser 50 – 80 prosent av alle jordas arter. Den har utviklet seg i over 50-100 millioner år. Høy temperatur året rundt og konstant høy fuktighet gjør regnskogen til verdens mest artsrike økosystem.

Serien Rudolph Care som vi er så glad i inneholder det kraftfulle, lille acai-bæret med mørkelilla farge. Det vokser på palmer i Brasils regnskoger som de innfødte kaller «livets tre». Acai er pakket full av antioksidanter, aminosyrer og essensielle fettsyrer.

De første menneskene som brukte bæret, for tusentalls av år tilbake i tid, var medlemmer av de ulike stammene som fantes  i jungelen i Amazonas. I dag blir acai sett på som superfood, og at det gir utrolige fordeler når det kommer til helse og skjønnhet er det ingen tvil om.

Fabrikken som utvinner og raffinerer oljen fra Açai-bæret til Rudolph Cares produkter heter BERACA. Fabrikken arbeider for bevaring av de Brasilianske regnskogene og er både FSC (Forest Stewardship Council) og ECOCERT sertifisert.

Jakten på verdifullt tømmer og mineralrikdommer og massiv etablering av plantasjer gjør at frodig regnskog hver dag blir hogd eller brent. Derfor er det så viktig å støtte serier som Rudolph Care som jobber aktivt med å bevare regnskogen for fremtiden.

Man kan også bli regnskogsvokter gjennom Regnskogfondet som beskytter skog og urbefolkningen ved hjelp av vår støtte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s