Gjør huden klar for sola på regnværsdager

For at huden skal bli jevn og fint brun er det helt nødvendig med noen små forberedelser. Hva passer vel bedre enn å bruke en regntung ettermiddag til å pleie seg selv, mens vi venter på solen?

Første, helt vesentlige trinn for å gjøre huden solklar, er å peele både ansikt og kropp for å fjerne døde hudceller som inneholder lite pigment. Tørr hud og døde hudceller som ikke peeles vekk gjør at huden blir ujevnt brun, og når det først er skjedd er det vanskeligere å gjøre noe med det i etterkant. Jeg anbefaler Green Apple Peel fra Juice Beauty til ansikt. Denne peelingen er rett og slett utrolig bra. Huden blir jevnere og får mindre porer allerede etter en gangs bruk. Til kroppen er min favoritt Cleopatra Body Scrub fra The Organic Pharmacy som peeler huden godt, og etterlater en forførende duft av rose.

Det neste skrittet er en god oljemassasje fra topp til tå for å gi huden en dyptvirkende fuktighetsbehandling. Tørr hud elsker olje, og vil suge til seg hver eneste dråpe til den er gjennomfuktet, myk og glatt. Av oljer liker jeg veldig godt Huiles & Baumes sin Gentle Dry Oil. Den inneholder blant annet jojobaolje som gir naturlig solbeskyttelse (bruk solkrem i tillegg). Til ansiktet er det beste av det beste å etterfølge peelingen med Facial Oil fra Rudolph Care.

Etter denne behandlingen blir huden babymyk og superfresh. Når sola kommer er de friske hudcellene klare til å produsere melanin så du blir brun og fin!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s