Start på nytt!

Jeg er sikker på at vi er flere som har unnet oss litt ekstra kos i sommer i form av mat og tørsteslukkende drikke. Derfor er det så bra at vi har middelet som kan hjelpe kroppen vår med å skille ut giftstoffer og normalisere seg etter feriens mange utskeielser.

Chlorella er en bitteliten grønn ferskvannsalge som har vært på jorden vår i årevis, forskere tror den er flere milliarder år gammel. At den uforandret har klart å overleve frem til i dag vitner om genetisk stabilitet og svært effektiv DNA-reparasjonsevne.

Den lille algen har en imponerende mengde næringsstoffer og egenskaper. Studier viser blant annet at Chlorella nøytraliserer miljøgifter og tungmetaller vi har i oss, og hjelper kroppen med å skille de ut. Den normaliserer fordøyelsen vår, og bedrer næringsopptaket.  I tilegg er det den rikeste kilden til klorofyll vi kan få, og er derfor gunstig ved mange tilstander som vil ha godt av den rensende, fornyende og betennelseshemmende effekten klorofyll gir.

Jeg er en trofast Chlorella-spiser, og dagen blir ikke den samme hvis jeg ikke får min daglige dose av kosttilskudd i form av alger og greens. 

Du får Chlorella både i pulver- og tablettform hos oss.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s