Raw bursdagsfeiring

I anledning vår kjære kollega Roseanna`s bursdag i går fikk vi servert om mulig verdens beste Raw Sjokoladekake av Gunn-Turi. Den tok oss alle til himmelske høyder med blant annet mørk sjokolade og kokos overtrukket med frisk glasur og jordbær for å toppe det hele. Farlig godt!

Vi må selvfølgelig dele gleden med dere, og hva passer ikke bedre enn å starte helgen med denne herligheten.

Forførende Raw Kake:

150 gram chiafrø

50 gram kokosmasse

125 gram sesamfrø

150 gram lucuma

50 gram mesquite

75 gram sukrin

1 ss vanilje

125 gram kokossmør

125 gram kakaosmør

250 ml vann

Smelt kokos- og kakaosmør og tilsett vann. Bland deretter det våte med det tørre, og pass på å løfte inn luft i deigen. Fordel den luftige blandingen i en kakeform kledd med bakepapir og sett den i kjøleskapet i et par timer.

Topping:

20 stk pinjekjerner

2 stk dadler

3 ss kokosolje

4 ss Multiblend

Kjør alt til en fin masse i en kjøkkenmaskin.

Fordel toppingen på kaken og pynt med sesongens frukt og bær. Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s