Glød og glede med levende mat

Ny raw food bok i butikken. Hvis du bare skal ha 1 raw food bok er «Glød og Glede med Raw Food» it!  Boken vekker sansene med fargeglade bilder og nydelige oppskrifter, og er en forførende  introduksjon til raw food kjøkkenet.

Boken inneholder faglig lettlest lesing om raw food, vakkert flettet inn med personlige historier, gode tips og en komplett to ukers kostholdsplan. I ro og mak kan du tilegne deg alt du trenger å vite med et jordnært språk, og du vil se at raw food ikke er så veldig annerledes enn  mat du allerede kjenner i form av grønne retter.

Boken forteller også historien om raw food som et ikke-moderne fenomen, men som vårt opprinnelige levesett som i vårt industrialiserte samfunn kan virke som en «ny bølge». Boken forteller også om raw food-filosofien som i høy grad handler om kjærlig bevissthet og ansvar for oss selv, våre medmennesker og for kloden.

Raw food er levende mat som ikke varmes opp til mer enn 42 grader for å bevare enzymer og viktige næringsstoffer. Ved å kombinere grønnsaker, frukt, nøtter og frø på nye måter kan du trylle frem de lekreste retter fra frokost, lunsj og middag, til kaker og desserter i alle former.

Det beste av alt er at ingenting er lettere å lykkes med på kjøkkenet enn raw food. La deg inspirere til å lage sunne retter som smaker himmelsk.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s