Høstkos

Høsten er tid for innekos, og nå er det høysesong for epler! I kveld skal vi lage ovnsbakte epler med hasselnøttfyll, helt nydelig!

Denne oppskriften passer perfekt til i dag, som det faktisk er jødenes nyttårsfeiring. De  spiser blant annet epler dyppet i honning som ett symbol på ett godt og søtt nytt år.  Uansett religion og livssyn er jeg takknemlig for at vi i Norge kan leve i fred med  hverandre,  og respektere at andre har ett annet livssyn enn deg. Ønsker dere alle ett godt og søtt år, eller Shana Tova som de visstnok pleier å si.

Ovnsbakte epler:

4 epler

100 gram hasselnøtter

2 ss kokosolje

8 dadler

Oppskriften er inspirert fra Marika sine ovnsbakte epler fra den hvilende bloggen Easy Kitchen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s