Raw Chai Brownies

Denne suksessoppskriften passer både som hverdagsdessert og til fest! Disse skjønne Chai Browniene er akkurat passe seige slik en ekte brownie skal være. Blandingen av kokos, kakao og chai gir en karamellaktig smaksopplevelse som bare må oppleves. Og bra er det at deigen mikses sammen på noen få minutter, og resten er bare piece of cake!

Oppskrift:

5 dl dadler uten stein

4 ss kokosolje – romtemperert

6 ss rå økologisk kakaopulver

2 ss agavesirup

1 ss vaniljepulver eller 1 vaniljestang

1-2 Chai teposer – jeg brukte svart Chai te fra Celestial Seasonings

1 dl hasselnøtter

Et par klyper havsalt

Evt. litt kokosmasse til pynt

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene utenom hasselnøttene i en kjøkkenmaskin, og kjør til du får en klissete, seig deig. Grovhakk nøttene og rør de inn for hånd, spar gjerne noen til å pynte med til slutt. Kle en passende form med plastfolie, og trykk den ned med fingrene. Sett den i kjøleskapet i 30 minutter, og del den opp i biter før servering. Pynt med hasselnøtter, kakaopulver eller kokosmasse. Voilà!

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s