Slik får du ett fantastisk blikk!

Hvis du ønsker deg strålende sexy øyne i en fart er flytende eyeliner løsningen. Det er enkelt å påføre, sitter godt og gir utrolig fine øyne.

Du tror kanskje at flytende eyeliner er forbeholdt proffene, men der tar du feil! Alle vil få flottere og tydligerer blikk med eyeliner, og alle kan få det til..

Det beste er at en flytende eyeliner sitter hele dagen, i motsetning til en kajal som for mange kan flyte litt ut og bli utydelig. Har du litt «hengende» øyelokk vil den lille streken gi deg ett klarere blikk og ta fokuset vekk fra det du ikke liker så godt ved øynene dine. Skal du på fest, gifte deg eller bare rett og slett se strålende ut, er eyeliner et must!

Når du legger eyeliner kan du velge mellom en diskret tynn strek, eller en litt mer markert strek for et spesielt type uttrykk. Den tynne streken vil gjøre vipperoten din mer markert og gi illusjon av tykkere og flottere øyevipper.

Hvordan legge perfekt eyeliner?

Kosten er viktig, den skal være tynn og fast. Noen foretrekker å holde den litt vannrett og gli langs vipperoten, og nesten lene seg på vippene. Det kan også være lurt å ta av en liten dæsj på hånden før du påfører eyelineren på øynene. Slik vil du unngå for mye produkt. Andre synes det er best å legge eyeliner etter at de har lagt mascara på, slik at det er mer støtte i vippene når en påfører produktet i vipperoten. Uansett, stå foran ett speil, støtt den ene albuen på underlaget slik at du ikke skjelver på hånden. Hvis du skulle få en liten ujevnhet, så synes ikke det når du tar på mascara. Hvis du vil korrigere så la eyelineren tørke, og bruk en tørr q-tips til å hviske ut eventuelle korrigeringer. Husk at øvelse gjør mester!

Kom gjerne innom så viser vi deg hvordan du kan få strålende øyne i en fei! Vi digger The Organic Pharmacy sin flytende eyeliner, den har alle kvaliteter vi forventer av en flytende eyeliner. Den vant til og med pris for beste grønne eyeliner i engelske ELLE. Den kommer i svart og en dyp kald brunfarge. Skal du ha det litt gøy, finnes den også i gull, perlemor og rosa skimmer. Her kan du lage flotte party øyne. Husk at du må prøve først for å bli like overbevist som oss, du er ikke i tvil når du ser resultatet..

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s