Hvordan ta best vare på huden din i kulden

I dag kunne man kjenne kulden bite forsiktig i kinnene på vei til jobb. Vi vet jo alle at dette bare er en forsmak på den kalde, men fine årstiden vi går i møte.

For å beskytte den fine ansiktshuden vår mot kulde og forfrysninger som kan resultere i sprengte blodkar og rødhet er det noen enkle, men utrolig effektive grep vi kan gjøre. Ultra Dry Skin Cream (530,-) fra The Organic Pharmacy er et «must have» produkt som passer hele familien.

Den kan brukes på hele kroppen, og er perfekt i kinn som en ekstra beskyttelse når det er som kaldest. Den er super mot en tørr og irritert hud, og vi har for lengst mistet tellingen over småbarnsmødre som kjøper denne for å roe ned eksem på barna sine. I tillegg til å være en rik og god kuldekrem, og ellers lindre tørr hud har den nemlig en morsom urt i seg, Tamanu, som fungerer som naturens kortison. Det liker vi!

Organic Lip & Cheek Balm (99,-) fra Erbaviva er en kjempefin stift som redder tørre og sprukne lepper, beskytter kinn og andre områder i ansiktet som er ekstra utsatt for kulde. Den lille, magiske stiften som tryller bort tørrhet bør være et fast innslag i vesken eller i sekken til de små i barnehagen.

Les og lær om hvordan du kan opprettholde myke hender vinteren igjennom her.

Én kommentar

  1. […] Speciellt utvecklat för en sår hårbotten är Conditioning dandruff shampoo och conditioner från The organic Pharmacy. Propolis från honung balanserar hårbotten och jättenattljusolja ger massor av fukt och essentiella fettsyror. Produkterna innehåller även Tamanu, den lilla mirakelörten som verkar som naturligt kortison.  […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s