Slik blir du festfin på 1-2-3

Med denne parabenfrie oppskriften har du en sminkelook som passer til de aller fleste festlige anledninger denne høsten og vinteren. Ikke minst er den perfekt til et klassisk juleantrekk!

Start med å påføre Collagen Boost Mask (795,-) som fungerer som en primer slik at sminken sitter bedre. Den vil umiddelbart stramme opp og jevne ut hudtonen, samtidig som den gir deg masse glød. Vi liker å kalle den vårt «askepottserum».

Påfør din beste foundation i hele ansiktet. Vi har favorittene fra Juice Beauty Perfecting Foundation (425,-) og Organic Glam Luminous Antioxidant Foundation (440,-). Bruk eventuellt en mer dekkende concealer for å skjule røde områder rundt øyne og nesevinger, eller for å dekke til urenheter i huden. Organic Glam Photo Finish Antioxidant Pressed Powder (490,-) vil gjøre at foundationen sitter bedre, og at eventuelle ujevnheter trylles bort. Bruk denne for å oppnå et feilfritt og strålende resultat.

Bruk den lyseste fargen i Organic Glam Eyeshadow Palette Nude (440,-), legg den på hele øyelokket helt opp til brynet. Legg deretter den matte brunfargen ytterst på øyelokket, fra vippekanten og opp i globallinjen. Husk å dus godt ut slik at det ikke blir noen harde streker. Påfør Organic Glam Liquid Eyeliner fra ytterste øyevipp til de innerste. Les hvordan du legger perfekt eyeliner her. Avslutt med flere strøk Organic Glam Mascara (310,-). Børst litt rouge på kinnebena, og påfør noen lette strøk ved hårfeste og rett under brynene for ekstra glød.

Rød leppestift er sensuellt og går aldri av moten. Med Organic Glam Lipstick Red (250,-), og neglelakk (155,-) i tilsvarende farge settes prikken over i-en, og du er klar til å entre julebordet eller venninnelaget med stil. Voilà!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s