Er du allergisk mot maten du spiser?

Vondt i kroppen, mage trøbbel, kviser og hodepine kan komme av matvare intoleranser. Flere og flere opplever at kroppen protesterer mot det vi forer den med. Kanskje er ikke ferdigmat, e-stoffer og ensidig kosthold noe kroppen vår er fornøyd med i det lange løp?

Det er enkelt å forstå en vanlig allergi (IgE), spiser du en nøtt og klør av den rett etterpå, er det jo logisk at det er den du reagerer på!

Verre er det med en langvarig og diffus (IgG) allergi. Det er ikke så lett å forstå at de kvisene du fikk i dag, har noe med hva du spiste i går å gjøre. Heller ikke så lett å forstå hvorfor du tåler melk noen ganger, men ikke andre ganger. Kroppen er så finurlig innstilt at noen ganger er det summen av allergener du får i deg den reagerer på. Andre ganger kan den være utsatt for stress, og dermed reagere kraftigere enn vanlig.  Heldigvis finnes det matvare intoleranse tester som kan måle allergiene for deg, så du slipper å bruke år og dag på langvarig dietter for å finne ut hva du ikke tåler.

Vår Naturopat tilbyr Yorktest som kan gi deg en pekepinn på hva du ikke tåler. Vår erfaring fra testen er positiv, vi opplever at mange har blitt friskere når de finner ut hva de ikke tåler. Om store og viktige matgrupper taes bort fra kostholdet er det viktig å erstatte de med annen sunn mat. En Naturopat setter opp en fin matplan til deg,  som akkurat du kan leve med.

Effekten av Yorktest er dokumentert og publisert i 3 annerkjente tidskrifter, her kan du blant annet lese om den generelle effekten, virkningen på irritert tarm og migrene:

Dietary advice based on food-specific IgG results

Randomised controlled trial of food elimination diet based on IgG antibodies for the prevention of migraine like headaches

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s